Son Dakika: Anneler Günü

Herkese selam. Özel günleri sürekli unutan biri olarak bu sene de Anneler Günü’nü unutmuş bulunmaktayım. 😔

Ve ben de hemencecik kendi annem için son dakika minik bir olası hediye listesi oluşturdum. Yarın sabah gidip alabileceğim ve sürpriz yapabileceğim bir liste. Genel de beni tanıyorsanız hediye önerilerimde maddiyattan öte şeyler öneririm. Lakin son dakika hediyeleri olduğu için sanırım baya maddiyat dönecek işin içinde. Bu listenin aynı halini haziran ayında Babalar Günü’nde de kullanabilirsiniz. (Bu arada subliminal mesaj vermek gibi olmasın ama bu sene Babalar Günü de doğum günümden bir gün önceymiş benim 😅 )

1.Parfüm:

Minik bir parfüm koleksiyonu ve kokulara düşkünlüğü olan biri olarak bence en iyi ve risksiz hediye parfüm olacaktır.

2. Aksesuar: 

Kolye gibi sıradan ve alışılmış bir şey almak yerine özellikle fular, saat, broş, güneş gözlüğü veya tesettürlü ise şal tarzı kombin yapabileceği parçalar anneniz için çoğu zaman hayat kurtarıcı parçalar olacaktır. Ayrıca birçok mağazada çok şık ayakkabı veya çanta modelleri de bulabilirsiniz. (Özellikle Flo’da birkaç model kestirmiş bulunmaktayım gözüme.)

3. Ev Eşyası: 

Ben bile bu yaşta mutfak eşyası aldığım zaman mutlu oluyorken zamanının çoğunu evde geçiren anneler için daha da mutluluk verici olacak bir seçenek daha. Bütçenize göre nevresim takımı, fincan takımı veya küçük ev aleti. Sınırsız bir alan ve bol bol seçenek var. Özellikle English Home veya Madam Coco’da minnoş şeyler bulabileceğiniz gibi birçok yerde bulunan 5 liracı yerlerden de güzel şeyler bulabilirsiniz.

4.Kişisel Bakım:

Size yıllarca bakan anneniz için minik bir kaçamak satın alabilirsiniz. Birçok fırsat sitesinde uygun fiyata mevcut olan masaj fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Veya The Body Shop gibi markaların paket halinde sunduğu banyo/spa setlerinden satın alabilirsiniz.

Ve her şeyden öte, tüm hediyeleri bir kenara bırakın ve annenize hala sarılabiliyorken kocaman sarılıp, onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin. Çünkü sevgi bu dünyada sahip olunabilecek en güzel hediye.

Kendi annem dahil (kendisi en sadık okuyucum ☺️) tüm annelerin ve geleceğin annesi olacak tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun. ❤️

 

 

Yorum bırakın